|
Marie Lönneskog Hogstadius, verksamhetsledare, Svenska Ägg
och Maria Donis, vd, Svensk FågelSustAinimal har fr.o.m. 2025 hela 21 partners från akademi
och näringsliv.…
|
|
Inspelning från projektets avslutningsseminarium. Historiska sädesslag i framtidens mat
är ett 4+2-årigt tvärvetenskapligt projekt, finansierat av Formas, där…
|
|
Kommuner har bestämmanderätt över planprocesser och det finns idag en diskussion om huruvida det byggs för mycket på värdefull åkermark. Överexploatering av…
|
|
Inspelning från webbinariet ” Vad säger forskningen om ekologisk mat?” 20 september 2023
Sex avsnitt från Ekofakta sammanfattas av Epoks forskare:
00:15 –…
|
|
Presentation av BLANDSKAP - ett nytt projekt: Hållbar livsmedelsproduktion och biologisk mångfald med betande djur
I ett nytt projekt på SLU:s…
|
|
Vad är livsmedelsberedskap och hur kan offentlig sektor jobba med den? I denna presentation ger Rebecka Milestad, forskare inom hållbara och resilienta livsmedelssystem vid KTH, en…
|
|
Här visas några exempel från vår verksamhet under år 2022.
|